Heeft mijn bedrijf de juiste ruimte?

Paulacus Catering is de afgelopen jaren erg belangrijk voor mij geweest. Natuurlijk heb ik het een beetje over een bedrijf, het formele begin toen ik voor het eerst begon. En ze verzorgden vooral vrijgezellenavonden voor vrienden in de Enrico's in Woking, Engeland. Ik zat in de horeca met mijn toenmalige vriendin, Sophie de Jourg, en waarom niet, het was een geweldige business-fit voor iemand die ik beschouwde als super-underground en die eigenlijk een relatief succesvol kunstcollectief runde toen ik een tiener was.

Een paar jaar later bevond ik me in de nu geopende The V inconsistencies (www.thev inconsistencies.com) in Oxford Street, Londen. En echt, het groeide niet alleen van een kleine groep mensen die van elkaar kochten, maar het werd groot genoeg om naar de International Quarter te verhuizen en een klantenlijst te ontwikkelen die nu meer dan 300 mensen telt.

En vandaag is het een bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een van de 100 beste internetbedrijven (www.top100 webbedrijven.com) ter wereld!

Tegen die tijd heb je waarschijnlijk je cv en voor het eerst afgestudeerde informatie ingediend, de grote vraag die je jezelf waarschijnlijk stelt, is dit het? Is het echt mogelijk?

Om te beginnen hoef je alleen maar rond te kijken in Google, waar je een overvloed aan belangrijke diensten voor het schrijven van cv's zult vinden, en de andere cruciale vraag die je hebt is: hoe krijg ik het de eerste keer goed? Persoonlijk doe ik het liefst alles zelf, vooral als het gaat om het maken van een goed cv, maar ik moet dit wat later uitleggen.

Voor mij is moreel alles, en daarmee bedoel ik dat ik mijn eisen groot vind, en een paar dingen te begrijpen en aan te pakken in mijn vreemde taal en wereldwijd Engels. Het maakt niet uit of ik een volledige medische keuring voor eerste hulp nodig heb, want ik ben niet zo vatbaar voor ongelukken zoals sommige mensen, en het is verbazingwekkend hoe lang mensen er over het algemeen over doen om te verhuizen naar waar ze nu zijn. Ik heb pas onlangs mijn 25e verjaardag gevierd, dus het is een zekerheid dat ik een goed solide, zij het onervaren, begrip heb van mijn essentiële vereisten voor elk project als dc, en als je het bedrijf zelf start, zul je ongetwijfeld worden geconfronteerd met de dezelfde soort vragen, zoals hoe de juiste vaardigheden en de juiste persoonlijke eigenschappen te vinden, zoals 'heeft deze persoon de lokale en internationale connecties om dit tot een succes te maken?

Of voor degenen onder u die een non-profitorganisatie willen openen en voor wie het bereiken van een publiek voor zaken die ertoe doen een van de belangrijkste aspecten is van het starten van een bedrijf, een andere vraag die u zich moet stellen is: heeft mijn bedrijf het recht voorzieningen voor dergelijke activiteiten? Andere te overwegen thema's zijn een passend en noodzakelijk personeels-/gebruikersbeheer of andere ondersteuning.

Het punt van dit alles is dat als je een nieuw account hebt van een van de bovenstaande dingen, het belangrijkste dat je moet doen, is om de juiste omgeving voor je bedrijf te creëren. De meeste startende bedrijven worden opgericht door kameraden in andere zaken, en in feite zullen ze niet snel succesvolle bedrijven opzetten, de meeste van hen mislukken kort nadat ze zijn begonnen. Meestal slagen ze door zich in te spannen, maar uiteindelijk komen ze erachter dat als mensen werken vanuit passie, ze eerder gemotiveerd zijn. Het is misschien een beetje te laat, maar als je gepassioneerd bent over je werk, kun je slagen zonder de extra hinder van het achtervolgen van alle andere mensen die nu online werken.